انواع plc و مزایا و معایب آن را بشناسید معرفی بهترین برند plc

برای خرید پی ال سی از نمایندگی برندهای مطرح در ایران، می‌توانید بر روی لینک درج شده کلیک کنید. PLC مخفف عبارت Programable Logic Controller است که معنای کنترلر منطقی برنامه پذیر را می‌دهد. این قطعه در واقع یک نوع کامپیوتر دیجیتال صنعتی است که از آن برای کنترل فرایندهای صنعتی و تجهیزات روباتیک استفاده می‌شود. با استفاده از پی ال سی می‌توان هر فعالیتی را که نیازمند کنترل باشد، با دقت خوبی برنامه‌ریزی کرده و خطایابی شبکه را به سادگی انجام داد.

انواع plc و مزایا و معایب آن را بشناسید معرفی بهترین برند plc

قابلیت‌هایی مانند برنامه‌های کنترل حرکت ساده، وظایف اندازه‌گیری و شمارش سریع همراه با سیستم‌های کنترل حلقه بسته به درون مدل‌های این سری ادغام شده‌اند و بدون نیاز به توسعه برد اضافی اجرا می‌شوند. پی ال سی ABB مدل AC500-S در کاربردهای ایمنی و در اتوماسیون کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد و جهت مدیریت راه حل های ایمنی پیچیده بسیار مناسب می باشد. پی ال سی AC500 یک انتخاب مناسب برای سیستم های پیچیده بوده و از سرعت بسیار بالایی برخوردار می باشد و قیمت آن نسبت به کارایی بالایی که دارد مقرون به صرفه می باشد. یک سیستم اتوماسیون با داشتن قابلیت اتصال به تجهیزات خروجی از قبیل موتور، اینورتر، شیر برقی، هیتر و … کامل خواهد شد. تجهیزات خروجی، نحوه عملکرد سیستم را نشان می دهند و مستقیماً تحت تأثیر اجرای برنامه کنترلی سیستم هستند. یکی از ویژگی‌های بارز و جدید پی ال سی 1500 توانایی کدنویسی به زبان C است که توسط آن می‌توان پیچیده‌ترین مراحل را توسط PLC پیاده سازی و اجرا نمود، البته این امکان در تمام PLC های S موجود نیست.

پی ال سی ABB

ها به مراتب هزینه کمتری را جهت بهره برداری اولیه و نگهداری های حین کار به صاحبان سیستم تحمیل می کنند. از این سنسورها برای انجام عملیاتی نظیر تشخیص قطعه روی نوار نقاله حامل قطعات، تشخیص رنگ، تشخیص سطح مایعات داخل مخزن، آگاهی داشتن از مکانیزم حرکت و موقعیت جسم، تست کردن فشار مخزن و بسیاری موارد دیگر، استفاده می کند. در سیستم های غیر اتوماتیک، بخش پردازش را اپراتورها انجام میدهند.

به بیان دیگر، پس از معرفی PLC در دهه 1960 میلادی، این کامپیوترهای فشرده و بهینه به سرعت به یکی از مهم‌ترین اجزای فرایندهای خرید plc زیمنس صنعتی تبدیل شدند. معمولاً پی ال سی‌ها در ابعاد بزرگتر طراحی شده‌اند تا وسایل بیشتری را کنترل و مدیریت کنند. و به همین دلیل آنها را می‌توان بر اساس تعداد ورودی-خروجی‌های تحت پوشش نیز تقسیم‌بندی کرد.

  • مینی پی ال سی LOGO با روش برنامه ریزی خاص بر پایه مدارهای منطقی عمل می کند و از آن جهت کنترل برخی فرآیندها در تأسیسات برقی بکار می رود.
  • ایراد در پی ال سی ها در دو نوع باید بررسی شوند، ایرادات نرم افزاری PLC زیمنس یا سخت افزاری پی ال سی.
  • PLC ها بر اساس اندازه به 5 دسته نانو پی ال سی، میکرو پی ال سی، متوسط، بزرگ و خیلی بزرگ تقسیم می شوند.
این مدل از کنترل‌کننده‌های منطقی برنامه‌پذیر، برای مبتدیانی که تازه می‌خواهند اصول PLC را یاد بگیرند مناسب است و برای آنها ترسناک به نظر نمی‌رسد. البته یکی از مشکلات اصلی رله‌ها، ساییدگی و نقص مکانیکی آنها به علت کلیدزنی‌های متعدد در طول زمان است. با این حال شما می‌توانید از خروجی نوع رله، در شرایطی که نیاز به کلیدزنی‌های کمتر است استفاده کنید.

انواع مختلفی دارند که برخی مانند S5-90U یا S5-95U بصورت Compact بوده و حوزه ی عملکرد محدود دارند، برخی دیگر S5-100U و S5-115U ماژولار بوده و برای سیستم های کنترلی با ابعاد متوسط بکار میروند. برای حوزه های عملکرد وسیع, PLC های دیگری با نام های S5-135U و S5-155U از این خانواده عرضه شده اند. در حال حاضر دستیابی به این سری در بازار مشکل می باشد و طراحان از آن ستفاده نمی کنند. به دلیل مزیت‌هایی که کنترلر plc در مقایسه با سایر روش‌های کنترلی در اتوماسیون صنعتی دارد، توانسته در صنایع مختلفی جای خود را باز کند. به عبارت بهتر کاربرد plc در بسیاری از ماشین‌آلات صنعتی دیده می‌شود و بیشترین کارایی را در صنایع خودروسازی دارد.

پی ال سی زیمنس سری S7-400